Alle zuipspellen

De hardste, meest bezopen drankspellen vind je hier!

1 tot 11

Het drankspel 1 tot 11 kun je met zoveel spelers spelen als je wilt. Je gaat met alle spelers om een tafel zitten, uiteraard allen voorzien van genoeg bier.

A-relaxte telspel

Bij het a-relaxte telspel tel je met z'n allen van 1 tot 21. Dit doe je door met de klok mee om de beurt het opeenvolgende getal te noemen.

Bieden

Een erg leuk en origineel drankspel om een verschrikkelijk gezellige, lamme avond te beleven! Je kunt het spel spelen met zoveel spelers als je wilt.

Bier sweeper (mijnenveger)

Het bekende mijnenveger, maar dan met een kleine aanpassing om het extra spannend te maken! De inzet is nu namelijk een glas bier.

Bierpong

Bierpong is van oorsprong een Amerikaans drankspel en wordt gespeeld in teams van tenminste één persoon. Het spel is vooral erg populair onder Amerikaanse College studenten Het doel van Bierpong is om een balletje over tafel in één van de bekers van de tegenstanders te gooien.

Bussen

Bussen is een spel, waarbij iedere ronde vooral één persoon erg bezopen zal worden. Om het spel te kunnen spelen heb je alleen een normaal pak kaarten (zonder jokers) nodig.

Century Club

Voor dit spel heb je nodig: een klok, shot glaasjes en veel bier. Iedere speler krijgt een shotglaasje. Elke minuut moeten alle spelers één shotglaasje bier drinken. Dit gaat 100 minuten lang zo door.


Cirkel der doden

Het drankspel cirkel der doden (ook wel circle of death genoemd) is een drankspel dat niet zoveel mensen kennen. Desondanks is het een geniaal spelletje, dat gegarandeerd staat voor een mooie avond.

Dierenspel

Test je dierenkennis met dit simpele drankspelletje! Noem om de beurt de naam van een dier, maar denk aan de regels.

Dobbelen

Dobbelen is een relatief eenvoudig drankspel. Het enige wat je nodig hebt zijn genoeg dobbelstenen en genoeg drank.

Drankdammen

Het welbekende spel dammen kun je met enige aanpassingen omtoveren in een geweldig drankspel! Leer hier hoe deze variant van dammen werkt.

Driemannen

Een leuk maar erg simpel drankspel om erg dronken te worden van het bier of andere drank! Het spel is geschikt voor elke hoeveelheid spelers. Alles wat je nodig hebt zijn twee dobbelstenen en evenveel glazen als dat er spelers zijn.

Drink of strip!

Dit spel kan het best gespeeld worden met 3 tot 5 spelers. Om Drink of Strip te spelen heb je een muntje en uiteraard genoeg drank nodig.

Ducktape hands

Dit simpele maar erg grappige spelletje is vooral bedoeld om de spelers in korte tijd veel bier te laten drinken. Je kunt het met zo veel spelers spelen als je wilt.


Flip cup

Voor Flip cup heb je plastic bekertjes nodig, bij voorkeur American Red Cups, aangezien deze een stuk steviger en ook groter zijn dan normale bekers.

Hoger of lager

Hoger of lager is een vrij simpel drankspel. Je hebt een pak kaarten zonder jokers nodig om het spel te spelen. In principe kun je het spel met zoveel mensen als je wilt spelen.

Ik heb nog nooit...

Een simpel drankspelletje waarmee je alle geheimen van je vrienden te weten zult komen! Zorgt gegarandeerd voor een avondje lachen en drinken.

Juffen

Juffen is een onderdeel van veel andere spellen, zoals Kingsen, maar kan ook als apart spel gespeeld worden. Het is het een makkelijk spelletje om tussendoor te spelen.

Kaartje blazen

Een echte klassieker, maar daarom niet minder leuk! Lees hier hoe je dit geweldige drankspelletje speelt.

Kaartje trekken

Een pakje kaarten en flink wat glazen drank, dat is alles wat je voor kaartje trekken nodig hebt! Dit spelletje mag dan simpel zijn, het zal je een fijne avond garanderen. Heb jij het geluk in je om dit spel te winnen?

Kingsen

Een prachtige klassieker om snel dronken van te worden! Het enige wat je nodig hebt om te kunnen Kingsen, is een pak kaarten en natuurlijk genoeg drank!

Kwartje ketsen

Kwartje ketsen kan gespeeld worden met elk aantal spelers. Om het spel te spelen heb je een grote tafel als speloppervlak nodig en een muntje om mee te gooien.

Mexxen

Voor Mexxen heb je alleen twee dobbelstenen en een grote hoeveelheid bier of andere drank nodig. Het is een leuk en snel spel, dat je makkelijk in de kroeg of op het terras kunt spelen.

Stressmexxen

Stressmexxen is een leuke variant op normaal mexxen, waarbij snelheid cruciaal is. Het spel is eigenlijk simpeler dan normaal mexxen, en is met name met wat meer spelers erg leuk. Voor stressmexxen heb je meerdere paren van twee dobbelstenen nodig.

Zap de neger

Zap de neger is één van de weinige drankspellen dat je zonder pak kaarten speelt. Wel heb je een tv en een dobbelsteen nodig.

Zes glazen spel

De naam zegt het al, voor dit spel heb je 6 glazen nodig: 5 shotglaasjes en 1 groot glas.